ChrisBritSlo Piece of me
Število prispevkov : 78 Points : 88 Join date : 02/08/2010
| Naslov sporočila: christian Pon Avg 02, 2010 4:41 pm | |
| Ime :Christian Kraj bivanja :Ljubljana Vzdevek :hehe..je en sam mi ni ušeč. crni=) Rojtni datum,kraj :20.8.1992 Horoskop :Lev V kaj verjameš? :V Boga Česa ne maraš :Zaprtih ljudi Naj hrana/pijača :pohan sir, starbucks coffee=) Naj glasba/skupina/pevec/pevka :Britney Spears, Chris Brown, Ceca Naj igralec/igralka :Antonio Sabato Jr. Naj telenovela : / Naj film/serija/nanizanka :Trumanov show Naj oddaja :E news, Keeping up with the Kardashians Kaj najbolj ceniš pri ljudeh :humor Česa ne maraš pri ljudeh :zaprtosti, ozkoglednosti Česa se bojiš :omejenosti=P Naj smeško : =) Če bi lahko bila ena oseba katera bi bila in zakaj :hm.. usak je unikatn, usak ma prednosti in slabosti..usak se lahko razvije v kakršnokoli osebo=) Koga najbolj ceniš :Britney Tvoj moto :just do it=) Hobi :delo, občasno jogging, Britneyologija hehe Katero šolo obiskuješ :ekonomsko Življenski cilji :so veliki Priloži svojo sliko :kako? Kaj meniš o Britney Spears? :največja in najboljša "entertainer" na svetu s krasno osebnostjo Njena naj pesem je :Toxic, Let go Naj slika :ne znam še tega uporabljat..hehe Kaj meniš o forumu? :malo se še razgledujem=) Ti je všeč? :upam, da bo boljše kot je bil prvi vtis hehe | |
|
NaaT.^^ Admin
Število prispevkov : 950 Points : 1313 Join date : 28/04/2009 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: christian Sre Avg 04, 2010 7:17 pm | |
| welcome.! še en ekonomis..heh. uživi & probi čimveč sodelovat. | |
|
ChrisBritSlo Piece of me
| Naslov sporočila: Re: christian Čet Avg 05, 2010 8:06 pm | |
| hehe ja jst bi ful sodeluvou, sam k se mi zdi da tko ni nč.. obiska? al se mi to sam zdi. bom pa probu itak čim več sodelvt=)
a ti si tud iz ekonomske?
aja pa a mi lh poveš kako se te slike da v avatar pa v podpis? hvala=) | |
|
NaaT.^^ Admin
Število prispevkov : 950 Points : 1313 Join date : 28/04/2009 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: christian Pet Avg 06, 2010 11:23 pm | |
| am ja ful noben več ne sodeluje. =/ ja js sm tud iz ekonomske ja. ;D am..na shrani.si greš & naložiš pol pa kopiraš kodo za forum. u avatar si pa lahk kr tuki na svojem profilu naložiš ko klikneš prebrskaj.. | |
|
ChrisBritSlo Piece of me
| Naslov sporočila: Re: christian Čet Avg 12, 2010 1:03 am | |
| hehe hvala! si bom urediu=) | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: christian | |
| |
|