Ime : Laura
Kraj bivanja : Maribor <33
Vzdevek : Lori, Luxx, Luxxy
Rojtni datum,kraj : 2. 3. 1994, maribor
Horoskop : ribi
V kaj verjameš? : v ljubezen na 1. pogled
Česa ne maraš : žuželk
Naj hrana/pijača : pizza/red bull
Naj glasba/skupina/pevec/pevka : pop, rock, punk/ paramore, pussycat dolls, black eyed peas / mitchel musso, jesse mccartney/ miley cyrus, emily osment, demi lovato, selena gomez, britney spears
Naj igralec/igralka : mitchel musso, jesse mccartney, drew seeley, robert pattinson/emily osment, miley cyrus, selena gomez, demi lovato, kristen stewart
Naj telenovela : ne glejam
Naj film/serija/nanizanka : keith, twilight, new moon, hannah montana the movie, itd../ hannah montana, jonas, wizards of waverly place, suite life on deck, sonny with a chance.. ///
Naj oddaja : //
Kaj najbolj ceniš pri ljudeh : prijaznost, izkrenost,..itd.
Česa ne maraš pri ljudeh : da lažejo, so nesramni..itd.
Česa se bojiš : pajkov
Naj smeško : xD , <3
Če bi lahko bila ena oseba katera bi bila in zakaj : kristen stewart..amm zakaj? mislim da je skoraj vsem jasno zakaj xD
Koga najbolj ceniš : družino, roky.ja (moj kuža <33)..itd.
Tvoj moto : //
Hobi : odbojka, poslušanje muzike, tekme (fuzbal) od mb.ja (ja pač še ena moja obsedenost glede na to da sn čisto na vsaki tekmi v ljudskem vrtu xD aia pa po tv.ju spremlanje fuzbala (tekme od barcelone, milana pa liverpoola...aia pa liga prvakov, svetovno pa evropsko prvenstvo...itd.)
Katero šolo obiskuješ : eno v mb.ju pač xD
Življenski cilji : opiskat ta mesta: pariz, milano, barcelona, london, new york, rim (bom letos xD ) ...itd.
Priloži svojo sliko : //
Kaj meniš o Britney Spears? : zakon pevka ress pop princess xD
Njena naj pesem je : Sometimes, Oops I Did It Again, I'm Not a Girl, Not Yet a Woman, Radar, Toxic , Womanizer, Circus, Baby one more time..vglavnem vse
Naj slika : &&
Kaj meniš o forumu? : komaj sn se prijavla pa se že viji da je zakon xD
Ti je všeč? : jja itq